Naša ponuda

Sirena

Tvrtka SIRENA od svog nastanka prije 29 godina pa sve do danas razvila se u jednog od vodećih europskih proizvođača rotacionih lampi te audio-vizualnih sistema za signaliziranje. Sa svojim proizvodnim pogonima u Italiji, te svojih 130 djelatnika kontinurano se razvija kako u pogledu kvaliteite, inovacija te produkcije.

Sve je počelo pokretanjem programa različitih vrsta električnih sirena uz postojeći program elektromehaničkih sirena. 1976. je krenula izrada rotacionih lampi. Daljni razvoj je obuhvatio rotacione lampe s kontinuiranim te trepćućim svijetlom. Početkom osamdesetih tvrtka je ponudila tržištu Europe novi program audio-vizualnih mostova koji su pokrivali potrebe vozila s prioritetom te hitnošću. Uz ove mostove predstavljena je i nova tehnologija trepćućih rotacionih lampi s xenon tehnologijom. U duhu novih europskih prometnih propisa, 1985. je predstavljen program rotacionih lampi za poljoprivredne strojeve budući da su strogi europski zakoni nalagali da sva poljoprivredna vozila koja se kreću po cestama moraju biti označena rotacionim lampama. Daljnim razvojem baš ove vrste lampi nastala je serija nelomljivih te fleksibilno ovješenih lampi koje su požnjele veliki uspjeh na tržištu. Također je dosta rađeno na multi naponskim sistemima (12-24V) te daljnim razvojem xenonskih lampi.

AUTO MAG kao partner tvrtke SIRENA za Hrvatsku ponudio je reprezentativni program asortimana rotacionih lampi za motorna vozila i strojeve koji obuhvaća rotacione lampe koje se učvršćuju direktno na podlogu putem vijka (fiksna montaža), pričvršćenje na cijev (pogodno za poljoprivredne strojeve) te magnetne lampe kao signalizaciju za povremenu upotrebu i brzu montažu.

Jedna zanimljivost za kraj!

Svim ljubiteljima zanimljivosti iz svijeta automobila će sigurno biti interesantan video u kojem talijanska policija predstavlja policijski Lamborghini Gallardo opremljen Sirena xenon signalizacijom!

Italian Police Lamborghini Gallardo with Sirena lightning