Naša ponuda

SWF

SWF je poznata njemačka tvrtka koji se već dugi niz godina bavi proizvodnjom ručica brisača i žmigavaca, polužja brisača, motora brisača te metlica brisača. Zbog svoje izuzetne kvalitete SWF se nalazi u prvoj ugradnji poznatih europskih proizvođača vozila kao što su: Audi, Alfa Romeo, Volkswagen, Mercedes Benz, BMW, Peugeot, MAN…

AUTO-MAG u svojem programu nudi SWF ručice žmigavca i brisača te metlice brisača, a prema potrebi možemo ponuditi i ostale SWF-ove proizvode. Direktno sa skladišta smo u mogućnosti isporučiti asortiman ručica za VW i Mercedes (osobna i teretna) vozila.

Također na našem skladištu raspolažemo širokom paletom dimenzija metlica brisača i to u rasponu od 340 do 1000 mm dužine.

Na ovom mjestu želimo skrenuti pažnju na DuoTec tehniku metlica brisača. Originalna SWF-ova tehnologija gumica za metlice je prvi put predstavljena na frankfurtskom sajmu automobila AUTOMECHANICA 1996. godine te je postigla veliki uspjeh.

Tajna ovih metlica je u dvokomponentnoj gumi metlice brisača s precizno izvedenim kutevima brisanja čime je ostvareno:

– poboljšana kvaliteta brisanja kod ekstremnih temperatura
– visoka učinkovitost u cijelom ciklusu brisanja
– bešumno brisanje – bez struganja i škripanja


Prednost SWF metlica: precizna dimenzija metlice za Vaše vozilo s odgovarajućim priključkom za montažu.

Vrhunska kvaliteta brisanja uz pristupačnu cijenu!

Naravno, za kraj ono po čemu je ATE najpoznatiji, kočiono ulje za vrhunsku pouzdanost Vaših kočnica! Sve vrste ulja na jednom mjestu: DOT4 za standardna vozila, DOT6 za najnovija vozila, te Super Blue Racing za sportske vozače kojima treba najviša sigurnost pri visokim temperaturama kočnica.